Innan jag blev frilansare så var jag anställd som både Digital Art Director på webbyrå och Art Director på reklambyrå. Nu som frilans kommer de kunskaperna väl till pass. Behöver ni hjälp med interaktiv, grafisk design av en webb-plats? Eller kanske en kampanjsajt i flash? Eller banner månne? Strategisk hjälp med sociala media? Eller en iPhone-App? Hör av dig. Här nedan kan du se några av mina projekt.

Interaktiv och animerad jul- och nyårskampanjsajt för Pfizer och potenslinjen. Jag byggde den i flash. Det hela stöddes av en bannerkampanj (också flash) som gick på bl a aftonbladet.se. Antalet besökare var långt fler än förväntat.

Jag har haft förmånen att få formge den nya sajten för ett framgångsrikt internationellt konsultföretag. Väldigt spännande uppdrag då ett nytt grafiskt program också ingick i uppdraget. I uppdraget fanns att man ville gå från ett textintensivt tung sajt till en mer dynamisk och bildbaserad kommunikation. Kunden gjorde layout på undersidor själv utifrån mallar jag tagit fram. www.valeocon.comInnebandylandslaget behövde en sajt akut med ett uppfräschat gränssnitt. På extremt kort tid med hjälp av Wordpress så fick de en lanserad lagom till VM!

Annars har jag jobbat med intranät, kampanjsajter, flashsajter (och banners), e-shopping och app-interface.

Kunder jag genomfört digitala interaktiva uppdrag för:

Expressen, Telia, Pfizer, Dramaten, Valeocon, Livrustkammaren, Hörselskadades förening, Miljlödepartementet m fl.

Flera spännande projekt...

Sajt till Expressen

Internationellt konsultföretag

Landslagssajt