iPhone-Appar, det nya kritstreckssvarta?

Posted on | August 30, 2010 | Comments Off

Jag har blivit tillfrĂ„gad om jag Ă€r intresserad av jobba som frilans-designer med ”Appar” till Apple iPhone, iPad och Google Android för i första hand svenska företag. Jag har testat att göra sĂ„dan anvĂ€ndardesign redan. Och efter som jag redan jobbat lĂ€nge med GUI (Graphical User Interface) design  och interaktionsdesign sĂ„ Ă€r det hĂ€r nĂ„got som kĂ€nns hemtamt. Men kul! Att förstĂ„ och göra saker bĂ„de aptitliga och lĂ€ttanvĂ€nda Ă€r nĂ„got som lĂ€nge legat mig varmt om hjĂ€rtat. iPhone Ă€r ocksĂ„ ett favoritverktyg jag anvĂ€nder i mitt företag sĂ„ nyttan Ă€r tydlig. MĂ„nga svenska företag hakar nu ocksĂ„ pĂ„ trenden och erbjuder sina kunder Appar. FortsĂ€ttning följer…

Comments

Comments are closed.

 • Jonas Svedberg

  Jag Àr en frilansande senior Art Director som hjÀlper företag med bÄde digital och traditionell marknadsföring.

  Hör av dig om du vill kika nÀrmare pÄ vad jag gjort.


  Svedberg Creative AB
  Jonas Svedberg
  FörmansvÀgen 20
  117 59 Stockholm

  +46-8-744 03 10
  +46-730-96 33 00

  jonas (a) svedberg. se

 • vCard

 • Jonas Twitter