Fortsatt samarbete med Tostan

Posted on | May 18, 2011 | Comments Off

Tostan som stöder kvinnors utveckling i frĂ€mst Senegal har nĂ„tt fantastiska resultat. Kvinnlig omskĂ€relse har förbjudits i hundratals byar och kvinnornas sjĂ€lvbestĂ€mmande stĂ€rkts genom att ge dem utbildning i bl a företagande. Jag hjĂ€lper Tostan frĂ€mst lokalt med trycksaker och nu i höst ocksĂ„ en utbildningsfilm för att fĂ„ in mer stöd. Det kĂ€nns som ett fantastiskt ”grĂ€srotsprojekt” och jag Ă€r glad att jag fĂ„tt förtroendet att vara med.

Comments

Comments are closed.

 • Jonas Svedberg

  Jag Àr en frilansande senior Art Director som hjÀlper företag med bÄde digital och traditionell marknadsföring.

  Hör av dig om du vill kika nÀrmare pÄ vad jag gjort.


  Svedberg Creative AB
  Jonas Svedberg
  FörmansvÀgen 20
  117 59 Stockholm

  +46-8-744 03 10
  +46-730-96 33 00

  jonas (a) svedberg. se

 • vCard

 • Jonas Twitter